( ВИДЕО) Никола Тони го претстави спотот за песната ,I love you 2 Times’’

- Музика
96

Музичарот Никола Ристески  го промовираше видео записот за песната ,,I love you 2 Times’’. Станува збор за проект што беше работен подолго време со професионален тим снимен во аудио и видео формат.

-Проектот првобитно беше презентиран во аудио формат за потоа да биде представен во видео запис каде тапаните и перкусиите се снимени во живo. Песната Nikola Toni – I love you 2 Times (Original Mix) – LIVЕ ги содржи сите авторски права.Благодарност на целиот тим кои беа дел од проектот: Бојан Угриновски, Димче Китрозоски, Жармена Китрозоска, Мишко Силјаноски, Илија Димитровски,Зоран Кречо, Мега продукција – Охрид, Дискотека Парк – Охрид. Верувам дека аудио,видео записот ке биде дел од сите нас во периодот што предстои.-вели Ристески.

Strugaonline

Facebook Коментари