(ВИДЕО) Никола Тони го промовира новиот проект ,,Никола Тони – Дефинирани луѓе“

- Музика
261

Никола Тони  го претставува својот нов видео проект со наслов ,,Никола Тони – Дефинирани луѓе.“

-Проектот е работен подолго време со продуценти и артисти од цела Европа,каде перкусиите се тропани во живо. Целта на истиот е преку музиката да се претстават убавините на Охрид и Охридското езеро каде гледачите и слушателите можат да уживаат 55:19 минути.-вели Никола Тони.

Првата соработка тој  ја има со шпанскиот продуцент Dany Cohiba и ја снима песната Lose Control каде ја издава издавачката куќа Carlo Cavalli Music Group.Никола Тони има соработа и со многу други издавачки куќи како Lotus Flowers Publishing,Urban Vibes Records,Matt Music,Rack Records Music, Digital Room Records,Bembe Recordings,2Seconds Records,Digi Beat Dance House.

Facebook Коментари