Владимир Четкар го промовира видео записот за својот нов хит “Going Home”

- Музика
282

Владимир Четкар, младиот македонски музичар со светска слава, го промовира видео записот за неговата нова песна со наслов “Going home”.
Четкар е комплетен автор на песната која е снимана во студио во Њу Јорк. На музиката работеа повеќе американски уметници на виола, виолина, бас и сл. Додека спотот го режираше Борче Димоски.

StrugaOnline

Facebook Коментари