Влатко Лозаноски – Лозано ja промовира новата песна ,,Вардаре“

- Музика
118

Во пресрет на најголемиот христијански празник Велигден, еден од нашите најпопуларни пејачи Влатко Лозаноски – Лозано со нов хит, прекрасната „Вардаре“.

Песната е дел од проектот „Километри“ и повторно е потпишана од веќе проверениот тим на Влатко – Магдалена Цветкоска – Ена и Лазар Цветкоски, а видеото е на Даниел Јовески.

Facebook Коментари