Игор Стефановски – Иџе: Истрајноста и љубовта кон автомобилизмот ми донесоа многу титули

- Интервју, Спорт
217

Во денешното издание на емисијата Play cafe на Play radio разговаравме со Игор Стефановски Иџе, најуспешниот автомобилист од Македонија за кого победничкиот пиедестал е место каде е свој на своето. Зборувавме за успесите но и тешките моменти во кариерата, како и за неговите струшки корени.

Целосното интервју можете да го проследите на видеото.

Извор: Play radio

Facebook Коментари