Koмпанијата „Оскар Пласт“ вработува-еве како да се пријавите

- Локални
383

Потребни се работник / работничка во фабриката за армиран полиестер „Оскар Пласт“ . Работодавачите нудат солидна плата со можност за унапредување , храната и транспортот до фабриката се обезбедени
Заинтересираните кандидати можат да бидат со или без работно искуство. Потребни квалификации се:  способност одговорност , посветеност на работата и желба за тимска работа.
Доколку сметате дека вашиот профил одговара на наведените услови пријаветесе со кратка биографија на еmail адреса [email protected] или на следниве телефонски броеви
070 36 29 36 / 070 39 47 39 / 070 212 813

Повеќе информации за компанијата можете да добиете на следниов ЛИНК

Strugaonline

Facebook Коментари