Богата музичка офф програма годинава на „Drim Short 2022“

- Забава
377

Шестото издание на фестивалот на краток филм „Drim Short 2022“,  оваа година ќе се одржи од 6-ти до 9-ти август, на „Летна Сцена“ од НУЦК „Браќа Миладиновци“ Струга.

Покрај богатата филмска програма која вклучува филмови во пет филмски категории, гостинските и специјални програми, публиката ќе има можност да ужива во посебна музичка ОФФ програма, која ќе ги продолжи филмските летни ноќи на повеќе локации во Струга.

Facebook Коментари