Охридските рокери The Backdoor Band го промовираа видеозаписот за нивниот нов сингл насловен како ,,Зајко”

- Забава
422
Охридскиoт рок бенд The Backdoor Band го промовира видеозаписот за нивниот нов сингл насловен како ,,Зајко”
-Песната е настаната пред 10 – тина години како сатиричен и другарски опис на личноста спомената во истата и неговиот ,,рокерски” начин на живот.-информираат од бендот.
Автор на музиката е Лазе Фармакоски,  текстот е на Влатко Митревски и Жарко Јакимоски, а аранжманот е на целиот бенд.
Задолжен за снимање на аудиото, микс и мастеринг беше Ивица Јанкуловски во неговото студио “Алшар”.
Видеозаписот е сниман на локации во Охрид, а го снимаше и обработи Бојан Симјаноски.
Голема благодарност од бендот изразија до сите учесници во реализација на овој проект.

Facebook Коментари