Тоше Ангелески ја претставува својата прва авторска песна ,,Трето лето“

- Забава
341

Кичевчанецот Тоше Ангелески ја претставува својата прва авторска песна. Станува збор за тема насловена како ,,Трето лето“ зад која Ангелески се потпишува како автор на текстот и музиката, а аранжманот го изработи Методија Столески.

Тој ова лето 2020-то го искористи за да ја создаде ,,Трето лето“ и ја изненади својата публика.

За периодот кој следува Ангелески најавува нови преработки на нови песни и можност за негова нова песна.

Strugaonline

 

Facebook Коментари