(ВИДЕО) Стружанецот Горан Мицов ја промовираше новата песна „Совршена“

- Забава
162

Стружанецот Горан Мицов ја изненади својата публика со нова песна.

„Совршена“ е негово авторско дело кога станува збор за музиката и аранжманот, а текстот го напиша  Ирена Митревска.

Mиксoт и  мастерингот Горан Мицов  го израбори заедно со Даниел Митревски, придружните вокали ги испеа Ирена Митревска, а видеото е дело на Гоце Цветков. 

Мицов на домашната сцена е две децении присутен со бројни настапи и соработка со еминетни имиња на музичката сцена.

 

Strugaonline

 

Facebook Коментари