Игор Атанасоски Харе- ,,Реприза“ е доловена музичка емоција за која добивам преубави коментари

- Интервју, Музика
139

Во денешното издание на емисијата Play cafe со Игор Атанасоски-Гуру Харе, зборувавме за неговата нова песна ,,Реприза“ со која го заврши авторскиот албум сниман со неколку квалитетни изведувачи. ,,Реприза“ e интимна песна, која Харе освен авторски, и вокално ја долови за својата публика.

Oваа песна доби и своја соодветна видео приказна и предизвика одлични реакции кај публиката.

Целиот разговор можете да го преслушате на следново видео.

Извор: Play radio

 

Facebook Коментари