Костадин Бетоски: Првиот албум на Brass Brothers пулсира со позитивна енергија и добар ритам

- Интервју, Музика
141

Во минутите посветени на квалитетните музичари во Македонија, во денешното издание на емисијата Play cafe, зборувавме за новата авторска песна на Brass Brothers насловена како Inseparable со која го најавуваат својот прв албум. Brass Brothers е познат бенд кој постои осум години, за развивањето на нивниот специфичен музички израз, одличните реакции на публиката и патот кон успехот детали ни откри саксофонистот на бендот, Костадин Бетоски. Целиот разговор можете да го проследите на следново видео:

Извор: Play radio

Facebook Коментари