„Месечевиот сјај“ – нов сингл на групата Нокаут заедно со Миа Перевска

- Музика
305

Групата „Нокаут“ ја промовираше својата најнова песна „Месечевиот сјај“. Автор на текстот е Дуке Бојаџиев а музиката и аранжманот се на Никола Перевски и Миа Перевска.

Миа Перевска е најстарата ќерка на Никола Перевски, која веќе неколку години настапува како пратечки вокал на Нокаут, oва е нивниот прв дует.

StrugaOnline

Facebook Коментари