(ВИДЕО) Miyatta ја промовираше новата песна „Regret“

- Музика
105
Miyatta ја претставува својата нова песна насловена како „Regret“
-„Regret“ e производ на мојата соработка со Давор Јордански кој се потпишува како аранжер а јас сум автор на музиката и текстот.
Продуценти на песната се Давор Јордановски и Ѓоко Мишковски, а снимена е во Big Bang Music Recording Studio во Торното како и во Rock’n Roll студио од Скопје (кој беше воедно и издавач на албумот Небеска).- вели Miyatta
Таа додава дека иако песната ја темпирала за месец март како месец на жената, со новонастанатата ситуација текстот на песната сега доби уште подлабока и универзална симоблика.
Видеото го изработи Иван Куртевски.
„Благодарност до Бане Поповиќ кој дозволи да користиме материјали оригинално снимени од Томато Продукција. “- вели Miyatta.

Strugaonline

 

Facebook Коментари