Во петок забава во кафе-бар Sky Drini со DJ Face

- Забава
110

Во петок забавувајте се во кафе-бар Sky Drini во Струга. За музичкиот избор и добрата журка ќе се погрижи DJ Face . Старт 21:00 часот.

Strugaonline

Facebook Коментари