Групата Ареа ја претставува новата песна насловена ,,Отсекогаш“

- Музика
135

Групата ,,Ареа“ ја претставува новата песна насловена како ,,Отсекогаш”.

Видео записот за оваа песна го режираше, снимаше и монтираше Даниел Јовески.

Снимањето се одвиваше на повеќе локации а најголемиот дел од кадрите се снимија во Маврово во црквата Св. Никола Летен.

Како актери во видеото се појавуваат Мариа Стојаноска и Илија Трале Левески.

Facebook Коментари