Златна Копачка вработува оператори во Струга

- Маркетинг, Огласи
418

ВРАБОТУВАМЕ ОПЕРАТОРИ ВО СТРУГА
– Конкурентна плата и редовни бонуси
– Точно дефинирани работни обврски по завршена обука
– Можност за личен и кариерен развој
– Тим билдинг настани
– Транспарентна соработка со сите вработени

АПЛИЦИРАЈТЕ НА:
[email protected] или
078/454-622

Facebook Коментари