,,Близнаците“ и Јетон Б ја промовираат новата трап песна ,,Покер“

- Забава
286

Јованоски Пеце и Аце познати како трап артистите од Струга препознатливи како ,,Близнаците” имаат ново аудио во трап стил во соработка со аренби пеjачот Јетон Б, песната е  насловена како,,Покер”

Изведувачите воедно се и автори на текстот, музиката е на Saint Cardona, а аранжманот го направи Стефан Николоски. 

 

 

Facebook Коментари