(ВИДЕО) Fomyx ja промовира новата песна насловена ,,Лудило”

- Забава
128
Fomyx  ви го претставува својот нов музички проект со кој веќе предизвика позитивни реакции кај публиката. Станува збор за песната ,,Лудило” продуцирана од Мечкаров.

Fomyx воедно и DJ се занимава со Trap музиката неколку години, исто така ова е ноговиот втор спот со кој добива одличен резултат и позитивни реакции од публиката. Има објавено пет песни од кои две во соработка со Chucksavage и три соло.Станува збор за млад артист со посебен стил на музика.  Fomyx најавува многу соработки и нови проекти во блиска иднина.

Facebook Коментари