(ВИДЕО) Мечкаров и Ноки ја промовираат песната „Ти”

- Забава
498

Ви го претставуваме новото дуо Мечкаров и Ноки со новиот музички проект, песната насловена „Ти”

После пет години пауза Ноки се враќа во дуо со Мечкаров од Охрид Ноки се занимават со музика од својата четиринаесетта година,  но после долго време се враќа  на сцена во поинаков сјај,  заедно со познатиот рапер Мечкаров.

 

Strugaonline

Facebook Коментари