Музичкото дуо The G Notes го промовираше новиот сингл „Eдинствена“

- Музика
200
Музичкото дуо The G Notes, составено од Глигор (29) и Теодора,(24) брат и сестра од Гевгелија, го промовираше новиот сингл. Станува збор за македонската верзија на нивната авторска песна „All I Need Is You” . Се работи за забавна поп песна со позитивна и певлива мелодија. Спотет е сниман на неколку локации во Македонија, Грција, а има и кадри снимани на планината Кожуф.
The G Notes постојат од 2014-та година и изведуваат авторска музика на македонски и англиски јазик бидејќи освен во Македонија, имаат свои настапи и во Германија.

Strugaonline

Facebook Коментари