(ВИДЕО) Ова е новиот музички проект на струшкиот Трап артист Дики

- Музика
548

Свеж бран на музика ни носи талентираниот уметник познат како Дики. Ви го претставуваме новиот музички проект на Струшкиот трап артист Дики насловен како „Брз Кеш”. Дики на македонската сцена опстојува веќе  три  години, а од  оваа година започнува професионално да се занимава со музика откако потпиша договор со ТНТ Продукција. Наскоро очекувајте многу хитови и соработки со познати балкански артисти .  Дики е горд што ја претставува Струга како град на таленти.

Strugaonline

Facebook Коментари