Влатко Лозаноски ја промовираше својата нова песна „Километри“

- Музика
1169

Влатко Лозаноски ја промовираше својата нова песна “Километри”.
И оваа песна Лозано ја сними со своите долгогодишни соработници Лазар и Магдалена Цветкоски. Спотот се снимаше во Струга и Охрид, а го изработи “Веста продукција” од Битола.

StrugaOnline

Facebook Коментари