Златните славејчиња со песна го негуваат незаборавот и почитта кон Влатко Илиевски

- Музика
209

Четири членки на Хорот на „Златно Славејче“ посветија песна на прерано починатиот музичар Влатко Илиевски кој освен по својата успешна карира, беше познат и како водител на „Златно Славејче“. Матеа, Елена, Анастасија и Викторија со песна испратија јасна порака колку недостига Влатко, не само на домашната сцена туку недостига и дружбата која со него ја имаа славејчињата долги години.  Овие четри млади девојчиња ги напишаа текстот и музиката за „Недостигаш“, а аранжманот е на Валентино Скендеровски

Слушнете ја нивната песна и емоцијата која тие ја пренесуваат до публиката, а е во чест на Влатко кој остави неизбришлив траг со својата музика.

Strugaonline

 

 

Facebook Коментари