Со лет над Охридското езеро Microsoft го промовира новиот Flight Simulator

- Занимливо
825

Со промотивен лет над Охридското и Преспанското езеро, Microsoft ја промовира новата видео игра Flight Simulator 2020, што ја развива во последните 15 години.

Првото издание на франшизата е старо петнаесет години, а изданието 2020 година лета со нов пејзаж за компјутерски игри.

Се одликува со визуелизации од следната генерација со речиси незамисливи размери, а изгледот на летот остава прв впечаток што сите ги остава вчудоневидени.

Дополнително уживање даваат три монитори, специјален џојстик и прекинувач за да се добие целосен впечаток како вистински пилот на еден од одбраните авиони.

Извор: usb.mk

Facebook Коментари