Влатко Лозаноски руши рекордки со емотивната балада „Мајко“

- Музика
180

Непосредно пред големиот солистички концерт, Влатко Лозановски  ја промовираше песната „Мајко“. Автор на музиката и аранжманот е Лазар Цветковски, а текстот го напиша  Магдалена Цветковска. Станува збор за емотивна балада која наиде на многу позитивни реакции од страна на публиката и 100 000 прегледи на Youtube каналот за само еден ден.

Спотот е во режија на  Даниел Јовески, а во него во улога на мајка се појавува актерката од Народниот театар од Охрид Јасмина Билаловиќ.

Strugaonline

 

Facebook Коментари