Охриѓанец доби 462 228 денари на спортска

- Занимливо, Локални
349

Новата година започна среќно за охриѓанец кој  погодил десет парови од англискиот фудбал.  Вложил само 25 ден, а доби 462 228 денари во спортската обложувалница „Sport life“.

 

Извор и фото: skopje1.mk

 

 

Facebook Коментари