Диџеј Ицко од Антена 5 радио почина од КОВИД 19

- Македонија, Хроника
422

По долго боледување од коронавирус, почина Ристо Меловски, познат како диџеј Ицко од Антена 5 радио.

Неговите пријатели и колеги му оддаваат сочувство на семејството на социјалните мрежи.

Диџеј Ицко на клупската сцена во Македонија ѝ е познат веќе повеќе 15 години.

Прогресивната музика е основен елемент на неговите миксови во комбинација со електро и вокални елементи кои прават интересна фузија и вистинско задоволство на „хаус“ музика.

Извор: lokalno.mk

фото: архива

Facebook Коментари