ЦЈЗ со препораки за заштита од сезонски грип

- Здравје, Локални
584

Центар за јавно здравје-Охрид  објави препораки за заштита од грипот во текот на зимските месеци.

– Зимските месеци се период кога вирусот на грип зема силен замав. За да го надмудрите и избегнете овој непријател на вашето здравје, дознајте ги фактите за грипот и следетете ги препораките и советите, порачуваат од Центарот за јавно здравје од Охрид.

Извор: и фото: ЦЈЗ

 

 

Facebook Коментари