ТОП Вести
техники

техники

Џудо клубот „Дрим“ ги унапредува своите знаења со помош на светски познати експерти

Помошникот тренер во Џудо Клуб “ДРИМ“ Струга, Андреј Чакаровски учествуваше на семинар за тренери наменет за техничко усовршување за работа со деца од 8 до 12 годишна возраст, ...

Работилница за „Техники за емоционална слобода“ во Струга

На 2-ри април во Центар за култура „Браќа Миладиновци“ во Струга ќе се одржи работилница за техники за емоционална слобода. Оваа професионална работилница ќе биде понудена бесплатно,  а целта ...

„Човекот амфибија“ пред охриѓани откри техники за дишење кои ќе му помогнат во подвигот за Гинис

Охриѓани покажаа голем интерес  за предавањето на Јане Петков-„човекот амфибија“ кое во организација на Црвен крст Охрид вчера се одржа во просториите на Црвен крст Охрид. Јане Петков ...

Ердал Љушо: Целта на школата за едрење во Струга е здрава и разумна младина која ќе го краси езерото со бели едра

Едриличарскиот клуб „Снегар“ од Струга овој месец  ја започнува јуниор програмата за едрење која ќе биде наменета за деца на возраст од 6 до 15 години. За интересот ...
error: