(ВИДЕО) Ѓоко Танески ја промовираше новата песна „Една љубов имам“

- Локални, Музика
371

Со новате песна насловена како „Една љубов имам“ Ѓоко Танески го најавува својот нов албум на кој ќе се најдат десет нови песни. Откако ќе ја слушнете песната ќе забележите дека Танески за прв пат промовира нов музички правец во неговата кариера, поп тема со етно елементи.

Музиката и аранжманот се на Николче Мицевски, a текстот го напиша Ѓоко Танески. Видеото спотот го режираше Даниел Јолески.

Strugaonline

 

 

Facebook Коментари