(ВИДЕО) Мајка и ќерка од Италија воодушевени од Охридско-струшкиот регион

- Занимливо, Локални
659

Maјка и ќерка од Италија, за време на својот три-дневен престој во Струга и Охрид направија прекрасна видео-приказна за убавините на Охридското езеро, црквите, реката Црн-Дрим, црквата Света Софија и уште неколку места кои ги посетиле. Овие две дами, во видеото велат дека Струга нема потреба да им завидува на градовите кои имаат море, мислејќи на прекрасното езеро. Потоа, тие укажуваат на убавите моменти кои човек може да си ги дозволи Струга јадејќи добра храна во рестораните со поглед кон реката „Црн Дрим“. Погледнете!

Facebook Коментари