ТОП Вести
еколошки параметри

еколошки параметри

Во Охрид поставени сензори за следење на еколошки параметри

Одделението за заштита и влијание врз животната средина при општина Охрид која како пилот општина согласно проектните активности на ЕУ INTERREG Balkanmed Проектот AIRTHINGS „Ефикасно користење на новите ...

Поставен првиот сензор за следење на еколошките параметри на воздухот

Пред зградата на Општина Охрид е поставен првиот сензор за следење на еколошките параметри на воздухот, како дел од активностите на Пилот проектот „Ефикасно користење на новите технологии ...
error: