Овој викенд Иво и Тоше и DJ Димитар во „Барабар“-супер викенд журки

- Забава, Локални
122

Одлични забави овој викенд во Струга. Вечерва во Мезе-бар Барабар забавувајте се со Иво и Тоше, а утре-вечер за изборот на музика  и добрата журка во „Барабар“ ќе се погрижи DJ Димитар.

Strugaonline

Facebook Коментари