Станете дел од тимот на Play radio – пријавете се на аудицијата за водители

- Локални
184

Play radio објавува повик за аудиција за водители.

„Доколку сте амбициозни, позитивни и својата иднина ја гледате во нашиот медиумски простор пријавете се и станете дел од нашиот тим. Ги повикуваме сите млади ентузијасти со и без работно искуство во оваа област. Радиото носи посебна магија, почувствувајте ја во нашето студио“ – велат од тимот на Play radio.

Пријавувањето се врши на телефон 077 886 314 или испратете CV на меил адресата [email protected]

Strugaonline

Facebook Коментари