Тече рокот за пријавување екипи за Меморијалниот турнир „Ѓергески Наумче 2019“

- Локални, Спорт
250

На 18-ти август ќе се одржи петнаесеттото издание на Меморијалниот турнир во мал фудбал „Ѓергески Наумче 2019“ во село Јабланица. Пријавувањето на екипите се врши на телефонските броеви: 075 203 449 и 077 562 259 најдоцна до 16-ти август, со симболично учество од 1000 денари за екипа.

Натпреварите ќе се играат на полигонот „Наумче Ѓерѓески“ и на игралиштето во основното училиште „Гоце Делчев“ во с. Јабланица со почеток во 09:00 часот.

За првопласиранта екипа ќе следува парична награда.

Strugaonline

Facebook Коментари