Авто пералната „РАФТО“

- Авто
3087

АВТО ПЕРАЛНА РАФТО

Хемиско машинско чистење на вашиот дом, перење теписи, чистење мебел, Машинско перење на тврди подлоги (плочки, бекатон, гранит).

Подно машинско чистење во вашите хотели, ресторани, мотели и кафе барови.

Целосна генералка на вашето место, покрај миење на вашите возила, задолжени се и за хигиената во вашиот дом, водено перење на креветски и јоргански дупли чаршави, дупло ќебе, ашталски чаршав, надчаршав, навлаки за двосед или тросед, јакни, монтки.

Екслузивни и единствени. АВТО ПЕРАЛНА РАФТО. Телефон: 071 349 529

АВТО ПЕРАЛНА РАФТО своите услуги ги врши професионално со земање и враќање на истите со сопствен превоз.

Поврзани вести

Facebook Коментари