ТОП Вести
значење

значење

Спасовски: Вонредната состојба е вистинската мерка, со неа нема да замре животот на граѓаните

Одлуката за прогласување вонредна состојба е вистинска мерка за јавното здравје и животот на граѓаните, истата не значи дека со неа ќе замре животот на граѓаните и дека ...

Денеска е Покров на Пресвета Богородица

Православните верници денес празнуваат Покров на Пресвета Богородица. Отсекогаш Црквата ја прославува Пресвета Богородица како покровителка и заштитничка на христијанскиот род, Којашто со своите претстателски молитви Го смилостивува ...
error: