Clear View – window cleaning service- Професионално чистење прозори за убав поглед кон светот

- Локални, Маркетинг
279

Clear View – window cleaning service –Ние се грижиме за вашиот вистински чист поглед.

Чистење прозорци во вашите куќи, станови, бизнис локали како кафе барови, бутици, ресторани, канцеларии и ординации. Редовно и генерално чистење прозори после градежни активности.Нудиме професионално рачно и машинско чистење на високо недостапни места, чистење фасади, плексиглас, алуминиум, кровни стакла. Користиме еко средства од природни материјали од италијанскиот бренд Scugfutter и германскиот бренд на професионални алати Unger.

Clear View – window cleaning service. Телефон 078 212 989 и 072 756 061.

Facebook Коментари