Годишно собрание на ОФС Струга

- Локални
345

Денеска во хотелот „Дрим“ во Струга се одржа годишното собрание на Општински фудбалски сојуз (ОФС Струга).

На состанокот присуствуваа  32 од 38 -те делегати и претсавници на УО и ФФМ.

На собранието беше рзгледан финанскиот извештај и програмата за работа. Исто така беше разгледан и извештајот на работата на УО на ОФС Струга и неговите органи и тела. Истите беа едногласно одобрени.

Извор  и фото : spektra.com

Facebook Коментари