Play radio и радио 102-ка овој викенд ќе приредат журка за паметење!

- Забава, Локални
155

Play radio и Радио 102-ка ви најавуваат журка што ќе се памети! На 6-ти јули, во сабота, во мезе-бар „Барабар“ ексклузивна „радио борба“ со Бато Деко, DJ Ниџо, DJ Димитар и DJ Васко. За сите оправдано отсутни, журката ќе се емитува во живо на фрекфенциите на Play radio и радио 102-ка како и на live-stream на интернет.

Сите сте поканети!

Почетокот е закажан за 22:00 часот.

Strugaonline

Facebook Коментари