Промовирани се 10-те видеа за убавините и културата во Струга

- Занимливо, Локални
620

Oпштина Струга изминативе десет дена промовираше десет видеа во кои е опишана убавината на нашиот град. Освен природата со која е даруван овој регион, и прекрасното Охридско езеро, во видеата е прикажана важноста на Браќата Миладнивци, културата во Струга, Музејската дејност , посебноста на планината Јабланица, како и бројните цркви и манастири кои туристите можат да ги посетат.

 

 

StrugaOnline

Facebook Коментари