Вечерва ретро забава во ,,Оаза“ со концепт ,,Вечно млади“

- Забава, Локални
259

Вечерва со почеток во 21:30 часот, ретро забава во ноќен клуб ,,Оаза“. Со концептот ,,Forever young“ потсетете се на старите хитови од младоста и забавувајте се со вашите најдраги.

Повеќе информации на 070 630 702, 070 324 592 и 070 232 439.

Strugaonline

Facebook Коментари