Заврши групната фаза на турнирот во Враништа, започнува осминафиналето

- Локални, Спорт
899

Ова се последните резултати групната фаза на турнирот во мал фудбал Враништа 2024

НЕДЕЛА 19.05.2024

20:00 Требеништа – Станица и викса пром (0:4); 0:5

21:00 Кафе бар 9 – Диба трејд (1:1); 1:1

ПОНЕДЕЛНИК 20.05.2024

20:00 Јован 2014 – Брумел (1:0); 2:2

21:00 Фасада Чајник – Македонија (4:0); 6:0

22:00 Фасада Чајник – Дисконт Златна капка (1:2); 3:4

ВТОРНИК 21.05.2024 19:00 Бел мерцедес – Том гор (0:0); 0:0

20:00 Сквер кафе – Инекс Олгица (1:0); 1:0

21:00 Моби Роби – Гостилница кај мече (0:1);

2:1 22:00 Волино – Ресторан Антика (1:0); 4:0

Facebook Коментари