Да помогнеме срцето на петмесечниот Петар од Охрид да продолжи да чука

- Македонија
1291

Да му помогнеме на пет-месечното бебе Петар Крстевски од Охрид. Неодамна, на Петар му беше извршена сложена операција на срцето (коартација на аорта) во Софија, Бугарија.

– За да продолжи да чука неговото мало срце, потребни се 10.000 евра за лекување во Софија. Се молат сите хумани граѓани да помогнат, стои во апелот објавен на социјалните мрежи.

Сите кои можат да помогнат, истото можат да го сторат на следните начини:

VIP 143-461

Банкарска сметка на име Никола Крстески:

денарска: 320500027958970

девизна: 320540027959065

 

Facebook Коментари