MIYATTA ја промовира новата песна ,,Враќање дома“

- Интервју, Музика
78

Во минутите посветени на македонската музичка сцена, ја слушнавте ,,Враќање дома“ најновата песна на Наташа Мијат Крстевска, позната како MIYATTA, таа е кантавтор, суптилен музичар, ненаметлива и со секое ново музичко парче носи порака, ја има тогаш кога смета дека треба да ја има, музиката е нејзина култура на живеење иако по професија е контролор на летање. MIYATTA беше наша денешна гостинка. Со неа зборувавме за нејзината музичка кариера и сите идни планови. Целиот разговор можете да го проследите на следниов линк:

Извор и фото: Play radio

Facebook Коментари