Пере-Нокаут за Play radio: Aлбумот ,,Што бараш ти во моја песна“ е за сите кои некогаш се пронашле во наша песна

- Интервју, Музика
444

Во денешното издание на емисијата Плеј кафе, на тема македонска музика зборувавме за новиот албум на групата Нокаут, насловен како ,,Што бараш ти во моја песна.“ Албумот има 14 песни кои што досега не се нашле на носач на звук, а се промовирани од 2014 година до денеска. Ова е четврти албум на групата Нокаут и се промовираше пред двата големи концерти на 10-ти и 11-ти ноември во Македонска филхармонија. Деталите околу албумот и концертите ги дознавме од Никола Перевски-Пере, фронтмен на Нокаут. Целиот разговор можете да го проследите на следниов линк

Извор и фото: Play radio

Facebook Коментари