ТОП Вести
чиста

чиста

Водата во Струга е чиста и безбедна за пиење

Тимот на Центарот за Јавно Здравје  ги достави резултатите од земените примероци во деновите кога имаше заматување на водата за пиење во Струга. „Од резултатите произлегува дека водата ...

MJП „Проаква“:Водата за пиење во Струга и струшко е потполно чиста

MЈП „Проаква“ преку соопштение за јавност извести дека  врз основа на последните анализи направени од страна на Заводот за Јавно Здравје во Охрид за квалитетот на водата за ...
error: