ТОП Вести
исип

исип

Чистењето на наталожениот материјал на испустот на реката Црн Дрим и речното корито во Струга во полн ек

Во тек е  чистење на наталожениот материјал на испустот на реката Црн Дрим и речното корито во Струга. Со чистењето ќе се подобри пропусната моќ на коритото и ...
error: