Најнови резултати од натпреварите на турнирот во мал фудбал „Враништа 2019“

- Локални, Спорт
255
Турнирот во мал фудбал „Враништа 2019“ е во полн ек. Ова се резултатите постигнати во изминативе три дена:
14.05.2019 вторник
20:00 Сатеска – Луково (5:0); 8:1
21:00 АСП – ПАК – ЕСМ-Струга (5:1); 8:1
22:00 Жито леб – Вевчани (0:1); 2:2
15.05.2019 среда
20:00 Искра – АТЕ Мишелин (4:1); 7:3
21:00 Плеј кафе – А. С Белко (2:2); 2:2
22:00 МО Драслајца – Ф. С Цацан (0:2); 1:6
 16.05.2019 четврток
20:00 Еуро Стил – Ташмаруништа (3:0); 8:0
21:00 Д-р Баткоски – Кафе бар Арена (3:0); 5:1
22:00 Спаком Комерц – Здружение на возачи (4:1); 4:4
Strugaonline

Facebook Коментари